المقادير:
كيلو كبده دجاج -
نص كيلو طماطم -
ربع كيلو بصل -
ربع كيلو فلفل اخضر -
ملعقه كبيره فلفل اسود -
ملعقه كبيره حرارات او بهارات -
ملعقه كبيره ملح -
نص ملعقه كبيره كمون -
10 فصوص ثوم .
الطريقة:
ننضف الكبده جيدا
تم نضعها فى اناء واسع
ثم نقوم بتقطيع الطماطم والبصل والفلفل والثوم وخلطه بالخلاط حتى تمتزج مع بعضها
ومن ثم نضعها على الكبده
ثم نضع باقى المقادير الملح والفلفل والكمون والحرارات على الكبده وتخلط جيدا حتى تمتزج كل المواد مع بعضها
وتترك بعض الوقت تم تاخد منها حسب الرغبه للقلى مع قليل من الزيت والبهناء