يحب لكل من يحب الحوت والطواجين بالاخص نحن المغاربه بالشمال الافريقى .. وممكن لوجربه اى شخص ولو كان بوسط الصحراء ومايحب الحوت بيتلذذ بيه
المقادير
سمك والاحسن يكون فيليه
ثوم
ليمون
3حبات بطاطا
2 حبه فلفل رومى ملون او اخضر
2 حبه طماطم
1ملعقه معجون طماطم
ملح كمون حوت
فلفل اكحل
زيت زيتون
زيت نباتى
كسبر اخضر
بقدونس اخضر
الطريقه
بعد ان تغسل الحوت وتقشير الخضار وتقطيعها دواير نحط الحوت فى طاجين ونفرش عليه الخضار
ناخد مقلاه ونقلى فيها ثوم ونحط عليه معجون الطماطم والتوابل بعين نحط عليه نص كوب ماء ويتر ك يغلى 5 دقايق ثم تسكب هده الصلصه على الطاجين ويدخل للفرن .... وبعد ما يقارب على النضج اى بع نص ساعه نحط لهالكسب والبقدونس وشرايح لسمون ويخرج بعد 5 دقايق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بالهناء والشفاء